skip to Main Content
info@tagtomreren.dk

Du vil have lavet dit tag—ordentligt. Til en fair pris, af dygtige fagfolk.

Se hvorfor du skal hyre Tagtømreren

Du vil have lavet dit tag—ordentligt. Til en fair pris, af dygtige fagfolk.

Se hvorfor du skal hyre Tagtømreren

Du vil have lavet dit tag—ordentligt. Til en fair pris, af dygtige fagfolk.

Se hvorfor du skal hyre Tagtømreren

Tømrerfirma med stor erfaring i København og på Sjælland

Ingen opgave er for stor

Vi udfører alle tømrer-opgaver. Skal vi arbejde i gips, skifte vinduer, lægge din nye terrasse, bygge dit hus, fra fundament til du sætter møblerne ind i huset, har vi erfaringen. Ingen opgave er for stor og du skal endelig ringe, hvis du står og mangler en tømrer der overholder sine aftaler og holder hvad han lover.

Kvalitetshåndværk

Du finder ikke større tilfredstillelse ved tømrerfaget, end afslutningen på et flot og solidt tag, bygget efter kunstens regler. Jo flere krummerlurer på dit tag, jo større og spændene en udfordring.

Dit tag

Taget er en del af husets klimaskærm. Her har du mulighed for at udnytte en stor del af energien i dit hus. Isoleringen og solidt håndværk har den største indflydelse på det tag du bor under.

Find en ekspert

Vælger du Tagtømreren til at hjælpe med dit tag, har du med personer at gøre, der har brugt de sidste mange år på arbejde, med taget som fagområde.

Vi samarbejder med arkitekter og ingeniører der ser tag-byggeri fra en helt anden vinkel. Her igennem rådfører vi os og holder os opdateret på regler og tag-tekniker, så du i sidste ende får den bedste løsning inden for tag-byggeri.


Man holder hvad man lover!

Byggeriet går ikke i gang før du som bygherrer og jeg som håndværker er helt enige i, hvordan opgaven løses og hvornår vi skal være færdige.

Tidstyring

Vi er altid åbne over for ideer der løbende må komme i projektet, og vi holder dig altid opdateret på hvor langt vi er i byggeriet. Det sikre, at du nøje kan planlægge din tid, mens vi er på din matrikel.
Det mindste vi kan gøre er at overholde de aftaler vi indgår – det er efter vores mening kilden til et godt samarbejde, at der er tillid i mellem begge parter.

Dine garantier

Når det er sagt skal du ikke bare stole på mine blå øjne. Jeg skriver under på en udførselsgaranti med 5 års varighed efter endt opgave.

Du får Materiale-garanti som ikke hører under Tagtømrerens udførselsgarantien. Men! vi vil til enhver tid assistere med kontakten til producenten, hvis materialet vi bruger viser sig hen ad vejen, at have fejl.

Læs om dine garantier her

Det koster højest en kop kaffe

Vi giver altid en vurdering på det arbejde du skal have udført før, første søm slås i. Vurderingen er selvfølgelig ganske uforpligtende og gratis. Jeg tilbyder den bedste service, men anbefaler altid du indhenter mere end ét tilbud på din opgave.

Bestil en gratis vurdering

Skal du have lavet nyt tag? Renovering? Måske er du i tvivl? Lad os tage en kort snak om dine ønsker og finde et tidspunkt til vurdering af opgaven.

Ring til os på 52 24 30 53 i dag, eller skriv en mail her fra siden, så vender vi tilbage dig hurtigst muligt.

Få det rigtige tilbud

Næste skridt er at vi kommer ud til dig, for at tage snak om opgaven og få målt op, så vi kan lave en grundig, fornuftig vurdering og et tilbud der passer — ganske uforpligtende, naturligvis.

Vi har lavet mange forskellige tømreropgaver, så mon ikke vi også kan hjælpe dig?

Bliv en glad kunde

Vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Vi går langt for glade og tilfredse kunder — måske bliver du en af dem?

Vi står 100 % inde for vores arbejde og er stolte af resultaterne. Læs om vores garantier, eller se et udvalg af vores referencer.

Vi lever af glade kunder

Vi valgte Tagtømeren til udførelse af vores 400m2 tag. Sune lyttede til alle vores ideer og havde os med i hele processen, som gjorde, at det var en fornøjelse at have ham og hans profesionelle og venlige team gående i hele perioden.
Rikke Pernille Bondo – Tåsinge
Jeg vil til enhver tid anbefale Tagtømreren til dit byggeprojekt. Tagtømreren leverer kvalitetshåndværk, projekterne bliver lavet til tiden og indenfor budgettets rammer. Som arkitekt foretrækker jeg altid Tagtømreren som min faste samarbejdspartner.
Morten Kjær Jakobsen
Indehaver af arkitekt og ingeniør firmaet 2T
Super fleksible, god service og arbejde i verdensklasse. Tak for denne gang. (:
Ayaz Asad Choughti – Greve
Back To Top