skip to Main Content
info@tagtomreren.dk

Tagtømreren udfører alle former for tømrerarbejde. Herunder finder du et udsnit af de ydelser du får hos Tagtømreren. Har du særlige ønsker, eller finder du ikke den ydelse du ønsker her på siden, kan du altid kontakte os for at få et syn på sagen.

Vi rådgiver om alle slags opgaver, ligesom vi står for at involvere andre fagfolk, så du altid har én, fast kontaktperson gennem hele forløbet.

Fritidshus

Vi bygger alle former for fritidshuse – sommerhuse, kolonihavehuse. Vi står for totalentreprisen, hvilket vil sige, at vi tager os af opgaven fra start til slut, fra fundamentet lægges, til du kan sætte nøglen i.

Tagentreprise

Tag er vores speciale. Vi kan håndtere alle typer af opgaver, fx renoveringer, efterisolering af taget, tilbygninger (kvist, 1.sal, etc.), nye huse og meget mere.

Vi står for hele opgaven, fra start til slut, herunder at hyre de forskellige fagfolk til dele af opgaven, så du har én kontaktperson i hele forløbet.

Terasser

Vi laver terrasser i alle størrelser og udformninger, og i alle slags materialer. Skal det være en flot mahogni-terrasse, en vedligeholdelsesfri terrasse, eller noget helt tredje, så er det os du skal tale med.

Garage

Vi udfører alle slags carporte og garager, både åbne og lukkede. Vi hjælper dig med at vælge materialer og rådgiver om udformning og optimal udnyttelse af din garage.

Tilbygning

Skal du have mere plads? En tilbygning til huset, villa, sommerhuset eller andet, kræver overvejelse og nøje planlægning. Vi rådgiver dig om mulighederne og dine indledende overvejelser. Vi kan også stå for at involvere arkitekt og indhentning af byggetilladelsen.

Forsikringsopgaver

I takt med stadigt dårligere vejrforhold, ser vi flere og flere stormskader, oversvømmelser og lignende.

Er uheldet ude, bør du få en gratis vurdering fra Tagtømreren. Dit forsikringsselskab skal altid besigtige opgaven, men du kan frit vælge dit tømrerfirma til udførslen.

Back To Top