skip to Main Content
52 24 30 53 sune@tagtomreren.dk

Hvilke garantier har du som kunde hos Tagtømreren?

Dansk Håndværk Garantien 

Tagtømreren er medlem af garantiordningen Dansk Håndværk, der sikre dig som kunde, den bedste garanti. Skulle der gå noget galt i udførslen af håndværket, har du brug for en tredie-parts-mening i forhold til den indbyrdes aftale eller noget tredie, er du som kunde sikret af Dansk Håndværk Garantien. Læs mere om garantien her

dansk håndværk

 

 

 

Tagtømrerens Egen Udførselsgaranti 

Udover ‘Dansk Håndværk Garantien’, har du som kunde, Tagtømrerens Udførselsgaranti. Denne garanti sikrer dig som kunde 5 år efter arbejdet er udført. Udførselsgarantien er din garanti på det håndværk, som du har bestilt hos os. Det vil sige, er der fejl i tømrerens arbejde,sjusk eller skæve vinkler, retter jeg i enhver henseende op på alle fejl. Hertil skal det siges, at vi endnu ikke har oplevet kunder med behov for at tage udførselsgarantien i brug.

tagtomreren-admin-logo

 

 

 

Materiale Garanti 

Viser det sig, at materialet vi har brugt, har en defekt- hører dette ikke under udførselsgarantien, da ansvaret ligger hos producenten. Til gengæld hjælper vi altid vores kunder, med at få garantien igennem hos producenten. Der er en verden til forskel, på de forskellige materialer som er til rådighed i dag, derfor vil vi også hjælpe dig med at vælge de bedste.

taghammer

Back To Top