skip to Main Content
info@tagtomreren.dk

Beskrivelse

Tagrenovering udført i foråret 2015.’

Torben og Tina skulle have renoveret deres hus, vi var så heldige at få lov til at stå for tagrenoveringen. Taget er med klassiske naturrøde falstagsten, der er udført fast undertag og isoleringen lever nu op til de nye krav på 350 mm. Vi opførte desuden et nyt indgangsparti/skur i stil med huset.

Anbefaling

Vi har gennem foråret 2015 fået lavet en gennemgående renovering af vores hus på Nybrovej 245, 2800 Lyngby. Arbejdet har været fordelt på tre hovedentrepriser, hvor TagTømreren ved Sune Vigholt har haft entreprisen på etablering af nyt tegltag med fast undertag, tagrender og nedløbsrør, isolering af loft samt etablering af nyt skur/indgangsparti ved hoveddøren.
Kvaliteten af det udførte arbejde fra TagTømreren har klart overgået vores forventninger. Både helhedsindtrykket og detaljerne på tag og indgangsparti er kommet til at fremstå virkelig flot. Undervejs i processen har TagTømreren udvist stor fleksibilitet når vi har haft ønsker til mindre ændringer. TagTømreren har tilsvarende udvist stor fleksibilitet i forhold til de to andre hovedentrepriser på renovering af huset og til vejrliget. TagTømreren har tydeligvis også haft et forbilledligt samarbejde med sine underleverandører (blikkenslager, isolatør og elektrikker), hvilket har været med til at sikre fremdriften i projektet. Vi kan varmt anbefale TagTømreren til tilsvarende opgaver.

Mvh Torben og Tina Guldberg

Back To Top